אל תתנו להם ליפול – מתגייסים למען הסטודנטים והסטודנטיות של אוניברסיטת תל אביב

מלגות סיוע כלכלי לסטודנטיות וסטודנטים בלימודי תואר ראשון

אל תתנו להם ליפול

תואר אקדמי הוא כלי עיקרי ליצירת מוביליות חברתית ומהווה יתרון מהותי בהשתלבות בשוק התעסוקה.
צעירות וצעירים רבים הבוחרים בהשכלה גבוהה כדי להתקדם במסלול החיים המקצועי, מתמודדים עם קשיים כלכליים המקשים עליהם לסיים את הלימודים בהצלחה.
חלקם מגיעים מאוכלוסיות מוחלשות ורבים מהם הם דור ראשון להשכלה גבוהה, הראשונים במשפחתם ללמוד באוניברסיטה.

אוניברסיטת תל אביב פועלת לצמצום הפערים הכלכליים והחברתיים ולמען שוויון הזדמנויות, באמצעות תמיכה וסיוע לסטודנטיות וסטודנטים הזקוקים לסיוע כלכלי במהלך לימודי התואר הראשון, על מנת להבטיח שיסיימו את לימודיהם ומעניקה להם מלגות לימודים.

מלגות הסיוע הכלכלי לסטודנטים שנמצאו זכאים לפי קריטריון המצב הסוציואקונומי של המדור לסיוע כלכלי, מועברות לחשבון שכר הלימוד של הסטודנטים. המלגות מוענקות על בסיס מצבם הכלכלי של הסטודנטים ומשפחתם, מאמציהם לפרנס את עצמם, תוכנית הלימודים, הישגים, פעילות חברתית ועוד.
כל הקריטריונים מפורסמים בשקיפות באתר המדור לסיוע כלכלי בדקאנט הסטודנטים של אוניברסיטת תל אביב ונבדקים באופן יסודי, ולפי הנתונים נקבעת הזכאות לקבלת מלגה וגובהה.

בואו נעזור להן ולהם לסיים את השנה ולהניף את הכובע - כל סכום (החל מ- 180 ש"ח) יתקבל בתודה ובברכה.
התרומות מוכרות לצרכי מס לפי סעיף 046 א' ויצטרפו לקרן מלגות לסיוע כלכלי.

לחצו כאן והיו שותפים יחד איתנו בסיוע לדור העתיד >> לתרומה לחצו כאן

ניתן לתרום גם מלגות שלמות או חצאי מלגות בסכום החל מ- 3,000 ש"ח ומעלה לסטודנטים בתחומי לימוד מסוימים וכן על שם אדם או חברה או לזכר יקיריכם.

לפרטים נוספים:
מאיה שלזינגר, אחראית גיוס משאבים, אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב