המדע של האינטליגנציה הגופנית - פרופ' תלמה ליבל

19.6 הרצאתה של פרופ' תלמה ליבל, פרופ' אמריטה בבית הספר למדעי הפסיכולוגיה, אשר פרסמה את הספר "כוס הקפה שגרמה לי להתאהב"

14 יוני 2020
תלמה ליבל - המדע של האינטליגנציה הגופנית

הרצאה עד הבית - במיוחד לחברי אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב

האם העולם נראה בהיר יותר כשמחייכים והחדר קר יותר כשבודדים?
האם יש קשר בין ניקיון ומוסר והאם הגובה הוא יתרון גם בימים אלה?

אנו מזמינים אתכם להרצאתה של פרופ' תלמה ליבל, פרופ' אמריטה בבית הספר למדעי הפסיכולוגיה, אשר פרסמה עשרות מאמרים בכתבי עת מובילים בעולם וספרה המפורסם "כוס הקפה שגרמה לי להתאהב" יצא בהוצאת סיימון ושוסטר, אחת ההוצאות החשובות ביותר בארצות הברית, זכה להצלחה בינלאומית גדולה ולביקורות נלהבות בארץ ובעולם, נקנה על ידי הוצאות בחמש עשרה מדינות ותורגם לשפות רבות.

לצפייה בהרצאה, לחצו כאן >>

הרצאה זו הינה ההרצאה האחרונה בסדרת ההרצאות שלנו השנה וזו הזדמנות טובה עבורנו להודות לכל אחד ואחת מכם, על שהייתם עימנו, השתתפתם בהרצאות המקוונות ואיפשרתם לנו גם מרחוק להרגיש קרוב.