ON / OFF הבסיס המוחי של שינוי התנהגות

הרצאתו של פרופ' תום שינברג, מהמחלקה לנוירוביולוגיה בפקולטה למדעי החיים ובי"ס סגול למדעי המוח

23 באפריל 2021, 10:30
מקוון
בתשלום
הבסיס המוחי של שינוי התנהגות

למה כל כך קשה לנו להיפטר מהרגלים רעים? אולי ניתן למצוא דרכים חדשות לשינוי התנהגות מלבד שימוש בכח הרצון שלנו וחיזוקים חיצוניים?

אנו מזמינים אתכם להרצאתו של פרופ' תום שינברג, מהמחלקה לנוירוביולוגיה בפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב ומבית הספר למוח ע״ש סגול, בנושא - הבסיס המוחי של שינוי התנהגות.

בהרצאתו, יסביר פרופ' שינברג מדוע קשה לנו לשנות התנהגות, ויספר על שיטה חדשנית ופשוטה, שפותחה במעבדה לשינוי התנהגות, המאפשרת לשנות בחירות של חטיפי מזון ותמונות שונות במעבדה, תוך הישענות על מנגנונים ללא חיזוקים חיצוניים.

פרופ' שינברג יספר על הממצאים העדכניים שמצאו באמצעות השיטה ועל המחקרים הנערכים כעת בנושא זה במעבדה.

ההרצאה תועבר לידידי האוניברסיטה, חברי המועדון העסקי-אקדמי וחבר הנאמנים במייל ובמסרון לנייד ביום שישי, 23.4.21, בשעה 10:30, באמצעות קישור לצפייה.

לחצו כאן להצטרפות לאגודת הידידים >>