המועדון העסקי-אקדמי בהצצת טרום בכורה למחזה המוזיקלי "עוד חוזר הניגון"

לקראת עליית המחזה המוזיקלי החדש של תיאטרון הבימה על חייו של נתן אלתרמן "עוד חוזר הניגון", זכו חברי המועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל אביב להצצת טרום בכורה מחדר החזרות

07 ביולי 2021, 19:00
אודיטוריום בר-שירה
בתשלום
 המועדון העסקי-אקדמי בהצצת טרום בכורה למחזה המוזיקלי "עוד חוזר הניגון"

באירוע הנחה נשיא האגודה אמנון דיק, פאנל מכובד של דוברים: פרופ' דן לאור, שכתב את הביוגרפיה על חייו של אלתרמן עליה מבוסס המחזה המוזיקלי, מוטי לרנר, המחזאי הידוע שעיבד את הביוגרפיה למחזה והשחקנית האגדית גילה אלמגור אגמון, שהיתה חברה קרובה של תרצה אתר, בתו של אלתרמן, וסיפרה על היכרותה האישית עם המשפחה.

בחלק האמנותי של הערב שובצו קטעי שירה מתוך המחזמר של שלומית אהרון, ריקי גל ורוני דלומי המופלאות, בליווי ליאור רונן, הפסנתרן המוכשר, המעבד והמנהל המוזיקלי של ההצגה.

אסנת פישמן, שמשחקת את צילה בינדר ויגאל שדה שמשחק את נתן אלתרמן, ריגשו בקטע משחק מתוך המחזמר.

את האירוע חתם נעם סמל, מנכ"ל התיאטרון הלאומי הבימה וחבר חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב, שסיפר גם הוא על הקשר האישי שלו עם אלתרמן ועודד את הקהל לחזור לחיי התרבות ולמלא את אולמות הבימה בהצגות החדשות שעלו בימים אלו.

האירוע התקיים ביום רביעי, 7.7.21, בשעה 19:00 באודיטוריום בר-שירה, לחברי המועדון העסקי- אקדמי וחברי חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב.

המועדון העסקי-אקדמי הינו הממשק המוביל שבין העולם העסקי לאקדמיה.
הפורום כולל בין חבריו את צמרת העולם העסקי בישראל - יו"רים, מנכ"לים ובעלי החברות הגדולות במשק, יזמים, ראשי בנקים ועוד.

החברות במועדון היא בתרומה שנתית למטרה של מחקרים מצטיינים, באמצעות קרן המלגות לדוקטורנטים ומחקר. (התרומה מוכרת לצרכי מס לפי סעיף 046 א.)

חברי המועדון מוזמנים לאירועים בלעדיים, כמו האירוע הייחודי הזה, בהם מתארחות דמויות מפתח בזירה הציבורית בארץ ובעולם.

להצטרפות למועדון העסקי-אקדמי לחצו כאן > https://phd2021.forms-wizard.biz/

​​