המועדון העסקי-אקדמי מארח את היועצת המשפטית לממשלה

אוניברסיטת תל אביב
בתשלום
המועדון העסקי-אקדמי מארח את היועצת המשפטית לממשלה

שמחנו לארח את היועצת המשפטית לממשלה, עו"ד גלי בהרב מיארה, בוגרת הפקולטה למשפטים ע"ש בוכמן באוניברסיטת תל אביב, שהקדישה מזמנה בימים טרופים אלה כדי להשתתף באירוע של המועדון העסקי-אקדמי. האירוע התקיים ביום רביעי, 28.9.22, באוניברסיטת תל אביב.

עו"ד בהרב מיארה עמדה על האתגרים עמם התמודד מוסד היועץ בשנה החולפת וציינה כי דומה שהשנה הבאה לא תהיה פחות מאתגרת. כמו כן, דיברה על הקשר בין שלטון החוק למשילות והתייחסה לביקורת המופנת כלפי משרד היועץ המשפטי לממשלה.

נשיא האוניברסיטה פרופ' אריאל פורת ברך את היועצת המשפטית לממשלה וסיפר על ההיסטוריה המשותפת שלהם. פרופ' פורת סיפר על הנעשה באוניברסיטה ועל הפרויקטים הקרובים, דוגמת מרכז לימודי חדש, ייחודי ובלעדי, שיוקם באמירויות בשיתוף אוניברסיטת קולומביה ויעסוק בהזדקנות בריאה.

באירוע התארחה הדוקטורנטית חיה גרשוני, אם ל- 5 ילדים, שבסיום הדוקטורט תהיה הד"ר הראשונה למשפטים מהמגזר החרדי. גרשוני סיפרה על האתגרים בלימודים ועבודה כחרדית במסגרת חילונית ועל הקשר בין עולם הדת לעולם המשפטי.

תודה גדולה לכל מי שהגיע, מקווים שנהניתם ומצפים לפגוש אתכם באירועים הבאים.

המועדון העסקי-אקדמי הינו הממשק המוביל שבין העולם העסקי לאקדמיה.
הפורום כולל בין חבריו את צמרת העולם העסקי בישראל - יו"רים, מנכ"לים ובעלי החברות הגדולות במשק, יזמים, ראשי בנקים ועוד.

החברות במועדון היא בתרומה שנתית למטרה של מחקרים מצטיינים, באמצעות קרן המלגות לדוקטורנטים ומחקר (התרומה מוכרת לצרכי מס לפי סעיף 046 א).

חברי המועדון מוזמנים לאירועים בלעדיים, כמו האירוע הייחודי הזה, בהם מתארחות דמויות מפתח בזירה הציבורית בארץ ובעולם.

להצטרפות למועדון העסקי-אקדמי לחצו כאן > https://phd2022.forms-wizard.biz/

לצפייה בתמונות מהאירוע >>