שוק ההון לאן?

26 בינואר 2024, 10:30
אודיטוריום סמולרש
שוק ההון לאן?

בשאלה שמעסיקה רבים מאיתנו, בימי שגרה ובוודאי בימי מלחמה - שוק ההון לאן? דן בהרצאתו ד"ר דייבי דישטניק, חבר סגל בכיר בפקולטה לניהול באוניברסיטת תל אביב.

בהרצאה ניסה ד"ר דישטניק לענות על השאלות - האם באמת ניתן לחזות מה יקרה? איך יראה שוק ההון לאור המלחמה? מה קורה בישראל לעומת שאר העולם? מה המשמעות של הורדות ריבית? מה ישפיע על שער הדולר? ועוד. בהרצאה ניתח נתונים מ- 90 שנות של פעילות שוק ההון ונתן טיפים והמלצות לניהול תיקי השקעות.

ד"ר דייבי דישטניק הוא ד"ר למימון וחשבונאות, חוקר ניהול סיכונים ומימון התנהגותי, בעלים של קרן השקעות פרטית ובעל נסיון עשיר בשוק ההון, הן בצד האקדמי והן בצד המעשי.

הכניסה לאירועי אגודת הידידים הינה עם כרטיס בתוקף בלבד, לחברי המועדון העסקי-אקדמי ולחברי חבר הנאמנים.

הצטרפו אלינו >>

לצפייה בתמונות מהאירוע >>