אוויטה באוניברסיטת תל-אביב 23.10.2015

אולם בר- שירה
מועדון
אוויטה באוניברסיטת תל-אביב 23.10.2015

מאות מחברי המועדון העסקי-אקדמי של אוניברסיטת תל-אביב הגיעו לאירוע ייחודי בשיתוף התיאטרון הלאומי הבימה, לרגל העלאת המחזמר הנודע "אוויטה" על בימת התיאטרון בימים אלו.

באירוע השתתפו כוכבי המחזמר אקי אבני ורן דנקר, שאף ביצע בחי על הבמה, את שיר הפתיחה של המחזמר. עוד שמעו האורחים את הרצאתו של פרופ’ רענן ריין, היסטוריון של אמריקה הלטינית על דמותה של אוויטה, שעדיין, 50 שנה מאז מותה נותרה שנויה במחלוקת.

באירוע השתתפו: פרופ’ יוסף קלפטר נשיא אוניברסיטת תל-אביב, אמנון דיק יו”ר אגודת הידידים של אוניברסיטת תל-אביב, סיגל אדר מנכ”ל אגודת הידידים, נורית דאבוש יו”ר הבימה, אודליה פרידמן מנכ”לית הבימה, אירנה שלמור, דליה פרשקר, נחמיה שטרסלר, שמואל ורחלי עטיה ועוד רבים.

לגלריית התמונות >>

לאלבום הפייסבוק >>