פתיחה חגיגית של התערוכה “שממה הורה”, מאוסף יגאל אהובי לאמנות- בלעדי לחברי המועדון העסקי אקדמי 03.07.2014

03 ביולי 2014, 19:00
הגלריה האוניברסיטאית לאמנות
מועדון
פתיחה חגיגית של התערוכה “שממה הורה”, מאוסף יגאל אהובי לאמנות

חברי המועדון העסקי אקדמי וחבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב, התכנסו השבוע לפתיחה חגיגית של התערוכה "שממה הורה", מאוסף יגאל אהובי לאמנות.

האירוע אשר התקיים במעמד נשיא האוניברסיטה ,פרופ' יוסף קלפטר, כלל ביקור בלעדי בתערוכה החדשה טרם פתיחתה לקהל הרחב ושיח גלריה עם ראש החוג לתולדות האמנות ד"ר אסף פינקוס ועם אוצרת התערוכה, שרית שפירא.

סיגל אדר מנכ"לית אגודת הידידים של אוניברסיטת תל אביב פתחה את האירוע וברכה את יגאל אהובי על הצטרפותו כחבר בחבר הנאמנים של האוניברסיטה – המנהיגות הציבורית של האוניברסיטה. אמנון דיק יו"ר אגודת הידידים ציין כי פתיחת התערוכה הנה פרי שיתוף פעולה פורה בין האוניברסיטה לבין מנהיג במגזר העסקי, לטובת התרבות והחברה הישראלית.

באירוע נכחו רבים וטובים ביניהם ורד ריבלין רמון, השחקניות אניה בוקשטיין, וקרן מור, חברי חבר הנאמנים סמי וטובה סגול, אבי ונעמי שומר, דורון ותמי כוכבי ,השחקן אלון אבוטבול, רני והילה רהב

לגלריית התמונות