‏כשהתעשייה פוגשת את האקדמיה

09 ינואר 2020
תרומת חברת אדמה

שנה אזרחית חדשה יצאה לדרך ועימה הושקה פעילות ייחודית ופורצת דרך באוניברסיטת תל-אביב: מרכז אדמה לפתרונות חדשניים בתחום הגנת הצומח.

בטקס חגיגי בנאות חובב נחתם ההסכם בין חברת אדמה ואוניברסיטת תל-אביב אשר במסגרתו תתרום חברת אדמה 12 מיליון שקלים לאוניברסיטה לטובת הקמת מרכז מחקר והוראה לפיתוח טכנולוגיות מתקדמות לחומרים פעילים ( דליברי ) ופורמולציה בתחום הגנת הצומח.

במסגרת ההסכם חברת אדמה תעניק מלגות לכ-25 סטודנטים מתחומים כגון כימיה, הנדסת חומרים, מדעי הצמח ועוד. הסטודנטים יקבלו גישה למעבדות המתקדמות של אדמה לצורך ביצוע הניסויים ויעברו הדרכות מעשיות ע"י חוקרים מהחברה.

בטקס החתימה השתתפו פרופ' אריאל פורת - נשיא אוניברסיטת תל אביב, חן ליכטנשטיין - נשיא ומנכ"ל אדמה, פרופ' עבד אלסלאם עאזם - דיקן הפקולטה למדעי החיים באוניברסיטת תל אביב, פרופ' רועי אמיר - ראש מרכז אדמה לפתרונות חדשניים בתחום הגנת הצומח באוניברסיטת תל אביב, עמוס אלעד - סגן נשיא לפיתוח משאבים באוניברסיטת תל אביב, יעל רגב, מנהלת אגף לקשרי חוץ, אמנון דיק - נשיא אגודת הידידים של האוניברסיטה, עו"ד עדי אולמרט - מנכ"לית אגודת הידידים, ואחרים.

לכתבה המסקרת את התרומה >> https://www.themarker.com/markets/1.8327073?fbclid=IwAR2MeSKfmRY8fvBU2sEU95wHpF3molTO-Q8O8SwbMXJ3r2qShYsfu1etqG8