פותחים את הלב

אגודת הידידים קיימה מפגש ייחודי של תורמי ומלגאי תכנית מלגאי הנשיא.
27 יולי 2017
סטודנטים המשתתפים בתכנית מלגאי הנשיא

תוכנית מלגאי הנשיא, שפועלת כבר 14 שנים ברציפות, הינה תוכנית שמטרתה ליצור שוויון הזדמנויות בחינוך עבור צעירים מהפריפריה הגיאוגרפית בישראל, אשר בחרו ללמוד דווקא באוניברסיטת תל אביב כמקפצה להצלחה מקצועית בחיים.

לאחרונה התקיים מפגש אינטימי ומרגש מאד במתכונת שולחן עגול בין התורמים הנדיבים לבין הסטודנטים בתכנית. באירוע סיפרו שניים מבוגרי התוכנית על המשמעות החשובה של המלגה לאורך כל שנות הלימודים.

עו"ד תמיר גילת ומנכ"ל אגודת הידידים סיגל אדר. צילום: איציק בירן

יו"ר הקרן למלחמה בסרטן עו"ד תמיר גילת, חבר חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב שתורם לתכנית כבר שש שנים ברציפות, אמר: "כבוגר אוניברסיטת תל אביב אני מאושר שזכיתי לממש את הערכים של מעורבות בקהילה ושל פעילות חברתית למען הזולת – ערכים שהוענקו לי כבר אז בתחילת דרכי באקדמיה. כמוני, כל אחד מהיושבים בחדר, חובתו היא לא רק לתרום מלגה כספית אלא גם להפיץ ולגייס חברים נוספים ובכך להעצים את הנתינה וההשפעה על מסלול חייהם של רבים מהסטודנטים שהינם מאבני היסוד של החברה בישראל".

מעוניינים לתרום לתכנית מלגאי הנשיא לטובת צמצום פערים בחברה הישראלית ?

פנו לאליענה פסטינג באגודת הידידים:

טל' 03-6406380

מייל :   elianaf@tauex.tau.ac.il