5.4 המועדון העסקי - אקדמי עם בכירי הפרשנים על במה אחת רגע לפני הבחירות

אברמוביץ, כספית ודקל מדברים

05 באפריל 2019, 10:00

גם במועדון העסקי-אקדמי המירוץ צמוד והכל פתוח

חברי המועדון העסקי-אקדמי, פורום תומכי אוניברסיטת תל אביב הוזמנו, על ידי נשיא האגודה אמנון דיק ומנכל"ית האגודה, עו"ד עדי אולמרט רגע לפני יום הבוחר, לשמוע את בכירי הפרשנים הפוליטיים אמנון אברמוביץ, ירון דקל ובן כספית על במה אחת.

אמנון דיק שניהל את השיח עם הפרשנים, ביקש מהאורחים "להתפקד" אנונימית ולענות על השאלה: מי ירכיב ממשלה – נתניהו או גנץ.
המירוץ, כמו בסקרים, היה צמוד מאד, ו- 64 מהמוזמנים סבורים שגנץ ירכיב את הממשלה הבאה מול 61 שסבורים שנתניהו הוא זה שירכיב את הממשלה הבאה.

העיתונאי אמנון אברמוביץ סיפק מספר כותרות מסקרנות באירוע

בעניין החקירות אמר: "אני לא ארחיב אני רק אומר לכם שנתניהו חשב שאני יכול להשפיע על מקבלי ההחלטות בעניין החקירות ואני בפועל הרי התומך הגדול בחקירות".

בעניין החיקוי של ערוץ הליכוד התבטא אברמוביץ לראשונה פומבית ואמר: "זה ענין מקצועי ולא אישי. אין ספק שביבי ובנו מובילים קמפיין מסיט נגד התקשורת ואני בראש. נעים זה לא. לפחות זה סרטון שמתבסס על פציעתי במלחמה ולא על כך שנפצעתי במהלך מבצע להרצת מניות טינסקרופ".

בין האורחים הרבים שהגיעו  לאירוע בניהולה של דנה רכטמן סמנכ"לית הפעילות והתוכן של האגודה, לשמוע את הפרשנויות וההערכות החמות ביותר היו ליאורה עופר, סמי סגול,  בועז וורדה דותן, שאול קוברינסקי, יגאל לנדאו, איציק שנידובסקי, ענת לוין, צבי ימיני, ליאור רייטבלט, גבי רוטר ואתי קסטרו ורבים אחרים.

לאירוע הוזמנו שלוש סטודנטיות מהחוג לתקשורת באונ' תל אביב כול אחד משושלת ה"טנורים" התבקש לתת עצת זהב אחת למי מהן שרוצה להיות "כוכבת" תקשורת.

בוטיק ההשקעות "אביב שגב" ניהול השקעות בע"מ העוסק בניהול תיקי השקעות ובייעוץ בהשקעות ללקוחות פרטיים ולחברות ובניהול קופות גמל וקרנות השתלמות, בראשותם של דנה אביב-אופיר ואבי שגב, נתנו את חסותם לארוע.

למידע נוסע על המועדון העסקי אקדמי >