סטיב טיש אורח פסטיבל סרטי סטודנטים של הפקולטה לקולנוע 01.06.2014

01 ביוני 2014, 19:00

מועדון
סטיב טיש אורח פסטיבל סרטי סטודנטים של הפקולטה לקולנוע 01.06.2014

הפסטיבל הבינלאומי ה- 16 לסרטי סטודנטים בתל אביב, אירוע לכבודו של נשיא הפסטיבל סטיב טיש, ממפיקי הקולנוע המצליחים ביותר של זמננו והבעלים של קבוצת הניו יורק ג'ייאנטס. טיש הוא האדם היחיד בעולם המחזיק בפרס האוסקר (על הסרט פורסט גאמפ) ובפרס הסופר-בול.
להלן כמה עובדות על הפסטיבל המיוחד הזה:

1. הפסטיבל נוסד בחוג לקולנוע ולטלוויזיה של אוניברסיטת תל-אביב בשנת 1986, ביוזמת סטודנטים של החוג.
  2. כיום מדורג הפסטיבל על-ידי CILECT (הארגון הבינלאומי לבתי הספר לקולנוע) כפסטיבל הגדול מסוגו בעולם ואחד משלושת הפסטיבלים החשובים בתחומו.
  3. במסגרת הפסטיבל מוקרנות השנה יצירות של למעלה מ- 130 קולנוענים מבטיחים שמגיעים מ- 35 מדינות שונות.
  4. את הפסטיבל ה- 16, על שלל פעילותיו, משתתפיו מכל העולם ומורכבותו, מנהלות ביד רמה, בחן, במקצועיות ובכישרון רב: רוני שמיס וטליה ברנשטיין בוגרות החוג באוניברסיטת תל אביב.

לגלריית התמונות