האם לאמנות יש נוסחה? מסע בין האסכולות

אגודת הידידים של אוניברסיטת תל אביב גאה להזמינכם למסע רב תחומי מרתק ומסעיר עם ד"ר הנרי אונגר מאוניברסיטת תל אביב.

15 בדצמבר 2016, 18:00
אודיטוריום ע"ש רעיה ויוסף יגלום, בניין הסנאט
בתשלום
האם לאמנות יש נוסחה? מסע בין האסכולות

רוצים ליהנות מההעשרה אינטלקטואלית מקורית ברמה הגבוהה ביותר וגם להיות שותפים למחקר ויצירת ידע חדש? בין פניני הספרות, הציור, הצילום, התיאטרון והקולנוע, באסכולות המרכזיות באמנות, ננסה יחד למצוא האם יש נוסחה לאמנות.

מחיר הסדרה:
מנוי רגיל- 480 ש”ח ליחיד ו-850 ש"ח לזוג.

לידידי האוניברסיטה, לחברי המועדון העסקי-אקדמי, לחבר הנאמנים וכן לגמלאי האוניברסיטה - 400 ש”ח ליחיד ו-720 ש"ח לזוג.

לידיעתכם- דמי ההשתתפות בסדרה מוקדשים למלגות דוקטורנטים באוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת המחקר הגדולה בישראל. בעזרתכם המחקר יגיע רחוק.

למשתתפי הסדרה חנייה חינם בקמפוס. הכניסה משער 4 רחוב ג'ורג וייז. הזכות לשינויים שמורה.

תכנית המפגשים:

03.11.16 קלסיציזם: האמנות כביטוי מוגדר ומלוטש של בינה אנושית

17.11.16 רומנטיציזם: או- מה הריץ את ורתר אל מותו?

01.12.16 ריאליזם: וכיצד ניסו גוגול, בלזק וטולסטוי להגיע אל "מהות האדם"

15.12.16 נטורליזם: על שברונה וכליונה של הרוח בכלוב הקפיטליסטי

29.12.16 מודרניזם: גבולות העולם הם גבולות השפה (ולהפך)

19.01.17 פוסטמודרניזם: אני פלורליסט, משמע אני קיים - אך לשם מה?

הכנסות הסדרה מוקדשות למלגות לדוקטורנטים

הסדרה תתקיים בימי חמישי, בין השעות 18:00-19:30 באודיטוריום ע"ש רעיה ויוסף יגלום בבניין הסנאט של אוניברסיטת תל אביב.

אודיטוריום ע"ש רעיה ויוסף יגלום, בניין הסנאט