פתיחת שנת הפעילות תשע"ח

חברי אגודת הידידים פתחו את שנת הפעילות תשע"ח במפגש חגיגי
25 נובמבר 2017
חברי אגודת הידידים פתחו את שנת הפעילות תשע"ח במפגש חגיגי

מנכ"לית אגודת הידידים סיגל אדר ברכה את מאות הידידים, ותיקים כחדשים, שגדשו את האולם באירוע אגודת הידידים לכבוד פתיחת שנת הפעילות תשע"ח והודתה להם על התמיכה הציבורית באוניברסיטת תל אביב.

עוד עדכנה כי הקמפיין הבינלאומי של אוניברסיטת תל אביב לגיוס מיליארד דולר בעשר השנים הקרובות יצא לדרך ועד כה גויסו כ-400 מיליון דולרים. מטרת הקמפיין למנף את עתידה של האוניברסיטה ולהאיץ תחומי מחקר ומצוינות בחמישה תחומי ליבה: חדשנות ישראלית, עולם בר קיימא, חוסן חברתי, בריאות ואיכות חיים ונכסי תרבות.

בהמשך נהנו ידידי האוניברסיטה מחשיפה לידע ולתוכן אקטואלי ורלוונטי ביותר בהרצאה 'ישראל בין משפט ופוליטיקה' של פרופ' יוסי שיין, ראש בית הספר למדע המדינה, ממשל ויחסים בינלאומיים, אשר סדרת ההרצאות של אגודת הידידים עמו, 'הישראליזציה של היהדות', תיפתח ב-28 בדצמבר.