קוקטייל ותעתועי תודעה

אירוע מיוחד לחברי חבר הנאמנים של אוניברסיטת תל אביב.

22 נובמבר 2017
מימין: מנחם אורן, פרופ' יעקב פרנקל ופרופ' יוסף קלפטר

תחת הכותרת קוקטייל ותעתועי תודעה, התכנסו חברי חבר הנאמנים של האוניברסיטה בביתם של חברי החבר רותי ומנחם אורן לאירוע ייחודי לחברים בלבד. את פני האורחים קיבלו יו"ר חבר הנאמנים פרופ' יעקב פרנקל, יו"ר אגודת הידידים אמנון דיק ומנכ"לית אגודת הידידים סיגל אדר. פרופימקס, נותנת החסות הבלעדית לאירועי חבר הנאמנים הישראלים לשנת 2018, פרשה חסותה גם באירוע זה.

רותי ומנחם אורן, פרופ' יוסף קלפטר ורעייתו פרחיה. צילום: איציק בירן

פרופ' יוסף קלפטר, נשיא אוניברסיטת תל אביב, סיפר על הקמפיין הבינלאומי של האוניברסיטה שמטרתו  גיוס מיליארד דולר תוך עשר השנים הקרובות.

יו"ר אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב אמנון דיק ויגאל אהובי

במהלך הערב נחשפו האורחים למחקרים חדשים בחקר התודעה והתפיסה האנושית בהרצאתה של ד"ר ליעד מודריק מבית הספר סגול למדעי המוח ומבית הספר לפסיכולוגיה, אשר הציגה את הצד הנסתר של תהליכי תפיסה ומחשבה והפתיעה את האורחים במסקנה החד משמעית שמה שאנו רואים ושומעים זה לא בהכרח מה שקורה! תהליכים לא מודעים גורמים לנו לתפוס את העולם אחרת ולהבין את עצמנו באופן שאינו תמיד נאמן למציאות...

מנכ"לית אגודת הידידים סיגל אדר וצבי ימיני

בין חברי חבר הנאמנים באירוע נכחו יגאל אהובי וגלית גוטמן, עו"ד תמיר גילת, אבי ונעמי שומר, רמי ואירינה שלמור, עו"ד אביעד מיתר, עו"ד יורם ראב״ד, דויד אסיא, קרין וגולן רובינשטיין, יוסף בר נתן, אלחנן רוזנהיים, צבי ימיני, מריוס נכט וקארן שווק, שרונה ושמואל שניצר ועוד.